اکولوژی
 
قالب وبلاگ
نويسندگان

      به طور کلی مواد با تاثیر بر گیرنده های چشایی , سبب دپولاریزه شدن این سلول ها و درنتیجه احساس مزه مربوط به خود در ما می شوند. چگونگی دپولاریزه شدن این گیرنده ها، در چهار  مزه اصلی با هم متفاوت است. در این مبحث , مختصرا به چگونگی درک مزه ها اشاره می کنیم.


دانلود

[ ۱۳٩٠/٧/٢٤ ] [ ٥:٥٥ ‎ب.ظ ] [ حمیدرضا قاسمی ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

دانشجوی دکترای فیزیولوژی گیاهی دانشگاه اصفهان Hamidecology@yahoo.com
موضوعات وب
صفحات دیگر
امکانات وب

آمار سایت


رمان